Nederlands English
SCM headerimage

Serné Channel Marketing biedt een uitgebreid palet aan diensten voor de distributie van hoogwaardig technische producten

SCM Quick Scan SCM Channel Design SCM Channel Redesign SCM Strategy Plan SCM Launch Plan SCM Go-To-Market-Plan

T +31(0)73 523 0160

M +31(0)6 5012 8765

E tserne@sernecm.nl

Referenties

foto van rob van pinxterenRob van Pinxteren (Product Group Manager bij Handicare):“Dankzij een korte edoch grondige analyse die Ton eerst heeft gemaakt middels een kritisch interview, wist hij precies ‘de vinger op de zere plek’ te leggen. Door dit te weerspiegelen met de intrinsieke waarden van de organisatie tezamen met zeer duidelijke maar eenvoudige ervaringsvoorbeelden werd ik zelf enorm gestimuleerd om de meest efficiënte strategische mogelijkheden vanuit huidige situatie naar een ‘greenfield’ approach te destilleren. Zijn adviezen zijn begrijpelijk, uitvoerbaar en vooral beheersbaar. Ton maakt je eigenaar van zijn advies, en dat is iets wat effectief werkt.”

Georges Merckx (Partner Manager Europe for Storage Products and Systems bij Hewlett-Packard):"From 1989 to 2000, Ton was responsible in the Netherlands for Hewlett-Packard storage sales and marketing through third parties (Wholesalers, Vars, Retailers and OEM’s). First single handedly and later with his team, he built-up a very effective distribution channel and was awarded by several HP divisions prizes for outstanding sales, either for volume products or higher-end systems. Ton’s personality, his understanding of the market and individual customers made it a pleasure to work with him."

music marketeersRob van Rozendaal (CEO The Music Marketeers / StreamAlot): "The Music Marketeers is een relatief klein bedrijf, met een streaming achtergrondmuziek product (StreamAlot) dat duidelijk internationale potentie heeft. In eerste instantie leek het opzetten van een Channel Management structuur me echter als schieten met een kanon op een mug: Ik vond ons te klein voor zo'n traject. Maar Ton's 'instap model' propositie was toch wel erg interessant.
Na de 'quick scan' werden we zo gegrepen door de mogelijkheden, dat we met volle kracht en onder supervisie van Ton aan de slag zijn gegaan. Ik ben zo trots wat we in een jaar hebben bereikt: StreamAlot staat internationaal op de kaart en het enthousiasme van onze partners is gigantisch. Mede door Ton zijn we de wereld aan het veroveren!"